Van mise en place tot à la carte, van bistro tot banqueting

Plotselinge ziekte of een (onverwachte) piek kan voor behoorlijk wat stress in de keuken zorgen. Freelance kok Aram van de Water helpt u uit de brand. Met zijn jarenlange ervaring en flexibele houding past hij zich makkelijk aan de wensen van de keukenbrigade aan.

Geen situatie ondenkbaar

Wat kan Aram betekenen als freelance kok voor de horeca? Alles waar u in de keuken een extra paar handen voor nodig heeft. Van de keuken in een brasserie tot aan het geven van een workshop. En van het bereiden van exclusieve diners tot de verzorging van buffetten voor feesten, partijen of evenementen. Het heeft Aram's zakelijke pad allemaal al eens gekruist.

Op zoek naar een (sous) chef?

Ook het tijdelijk vervangen van de (sous)chef behoort tot de mogelijkheden. Door zijn jarenlange ervaring in binnen- en buitenland en door het uitoefenen van verschillende functies binnen de horeca weet Aram een team nauwkeurig aan te sturen.

Waarom kiezen voor een freelancer?

Een freelance kok.. ‘Weet ik dan wel wat ik in huis haal?”, vraagt u zich misschien af? Begrijpelijk, maar een freelance kok inhuren heeft veel voordelen. Freelance koks zijn zelfstandig en gewend snel te schakelen. Ze begrijpen hoe het is om ondernemer te zijn, dat zijn ze zelf immers ook. Door alle verschillende opdrachten, beschikt Aram bovendien over een groot netwerk. Handig voor als er nog meer koks nodig zijn.

Mijn werk in cijfers

De afgelopen jaren heeft Aram's Chef Service een groot aantal opdrachten voor tevreden klanten afgerond.

0
Tevreden gasten
0
Jaren ervaring
0
Succesverhalen

Klanten van Aram's Chef Service